top of page
Blurry Purple Background

MATKALLA VÄKIVALLATTOMUUTEEN

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Jatkuvasti polarisoituvassa maailmassamme tuntuu välillä, että maailma jakautuu "hyviksiin", "pahiksiin", sekä "oikeaan" ja "väärään". Olemassaolevat kommunikointitapamme heijastelevat usein kulttuurimme yksilökeskeistä, valtaa, kilpailua ja tuomitsemista vahvistavaa arvomaailmaa. Mitä voisi olla kaiken tämän kahtiajakoisuuden toisella puolen? Miten elää epävarmassa maailmassa ja osata toimia linjassa omien arvojen kanssa? Miten kehittää itsemyötätuntoa silloin kun asiat eivät vain mene niin kuin "Strömsössä"?

Väkivallaton Vuorovaikutus eli Non Violent Communication (NVC) on Marshall Rosenbergin kehittämä vuorovaikutustaito ja väkivallattomuuden tila, joka perustuu ajatukselle, että kaikki ihmisen toiminta perustuu yritykselle tyydyttää universaaleja tarpeita. Väkivallattomuuden ytimessä on ajatus siitä, että olemme hyväntahtoisia ja meitä myös kiinnostaa toisten hyvinvointi, me vain elämme toksisessa systeemissä, joka ei pohjimmiltaan luota ihmiseen. Väkivallattoman vuorovaikutuksen kautta voimme poisoppia tavoistamme tuomita, leimata, syytellä ja uhriutua ja saada tilalle myötätuntoa toisia kohtaan ja radikaalia itsemme rakastamista.

Lue lisää NVC:stä täällä:

Matkalla väkivallattomuuteen sisältää viikottaiset videotapaamiset zoom- alustalla x12, ja henkilökohtaista valmennusta x2. Lisäksi järjestetään erillinen lähiviikonlopputyöpaja. Viikonlopun sisältöön kuuluu väkivallattoman vuorovaikutuksen harjoitusten lisäksi yhdessäoloa, somaattisia harjoitteita sekä luonnossa liikkumista.

Kurssi sopii kaikentasoisille vuorovaikuttajille. :)

Matkaa fasilitoi vuorovaikutuskouluttaja Kaisa Käärmemaa, joka on käynyt Rakentavan Vuorovaikutuksen koulutuksen(RVO), sekä opiskellut NVC:tä eri ohjaajien parissa. Kaisa on Certification Candidate Cnvc:llä, joka on kansainvälinen organisaatio. Lisäksi Kaisa opiskelee Arnina Kashtanin Compass Coaching metodia, josta hän valmistuu Kompassimetodin valmentajaksi.

HINTA:

 

Koulutuksesta peritään ilmottautumisen yhteydessä varausmaksu 100€. Se ei kata kurssin kaikkia kuluja vaan sen tarkoitus on minimoida lahjatalouden aiheuttamat riskit. Viikonlopun ruoka ja majoituskulut maksetaan erikseen. Loput kurssista maksetaan lahjataloudella. 

Lue lisää lahjataloudesta täällä:

Varausmaksun lisäksi loput kurssimaksusta maksetaan kurssin lopulla ja pyyntöni siihen liittyen on seuraava:

a)joko sen minkä maksat ILOLLA

b)sen mihin pystyt 

Esimerkkihintoja: (ilman varausmaksua)

100-200€ (pienituloisille, työttömille tms. hinta)

300€ (kestävä hinta, joka mahdollistaa työntekoni pidemmällä tähtäimellä)

400€---> (tuet muiden osallistumista)

Jos olet keskiluokkainen tai erittäin hyvin toimeentuleva, toivoisin että harkitsisit isomman summan maksamista, näin voit tukea vähävaraisempia pääsemään mukaan ja voit olla osaltasi purkamassa yhteiskuntamme rakennettua eriarvoisuutta. Toivon kuitenkin että valitset sellaisen summan, minkä maksat ilolla. Jos taas olet pienituloinen, työtön, yksinhuoltaja tms ja pelkkä varausmaksu tuntuu isolta ja pienimmänkin summan maksaminen vaikealta, ota silti rohkeasti yhteyttä. Jos täyden hinnan maksavia löytyy kurssille useampia, voin ottaa kurssille stipendipaikoille useamman ihmisen. .

 

Ilmottaudu alla ja sen jälkeen varmista paikkasi maksamalla varausmaksu täällä:

 

KURSSILLA NOUDATETAAN VÄKIVALLATTOMAMMAN TILAN OHJEITA. 

Tutustu niihin täällä:

 

 

 

 

Kurssin tarjoaa Lahden Alueen Osuuskunta Startti.

SEURAAVAN MATKAN AIKATAULU

Tällä hetkellä ei suunnitelmissa seuraavaa kurssia.

Valmiit ryhmät tai yhteisöt ottakaa yhteyttä niin voimme järjestää kurssin. 

ILMOTTAUDU

Pystyn maksamaan varausmaksun 100€

Kiitos ilmottautumisestasi!

bottom of page