MYÖTÄTUNNON KOMPASSI

Myötätunnon kompassi on suunnattu niille joilla on jo jonkinlainen käsitys Väkivallattomasta Vuorovaikutuksesta eli NVC:stä ja joille pyrkimys väkivallattomuuteen kulkee mukana elämässä. Myötätunnon kompassi yhdistelee Väkivallatonta Vuorovaikutusta ja Inner Child Workia ja perustuu Arnina Kashtanin kehittämään Kompassimetodiin, jonka valmentajaksi Kaisa Käärmemaa on opiskellut ja parhaillaan on saamassa sertifiointia. Kaisa yhdistelee Arninan kompassimateriaaleja, muita oppimiaan töitä sisäisen lapsen kanssa työskentelystä ja väkivallattoman vuorovaikutuksen sekä Joanna Macyn kehittämän Work That Reconnects eli "uudelleen yhdistävän työn" kanssa omalla, ainutlaatuisella tavallaan.

Tämä kurssi on sinulle jos:

-olet jo tutustunut väkivallattomaan vuorovaikutukseen, kenties käynyt Kaisan "matkalla väkivallattomuuteen" kurssin

-haluat oppia lisää systeemisestä lähestymistavasta

-haluat oppia huomaamaan omia sisäänrakennettuja uskomuksiasi ja muuttamaan niitä

-tahdot kurottautua kohti haavoittuvaisuutta ja suremista.

-tahdot kuulua ryhmään jossa voit luoda hyväksyvää, patriarkaattia purkavaa ja sulattavaa ilmapiiriä yhdessä muiden kanssa

Myötätunnon Kompassi sisältää viikottaiset puhelut x12 sekä lähiviikonlopputyöpajan Hartolassa.

AIKATAULU JA SISÄLTÖ:

-Viikottaiset puhelut tiistaisin klo 18-20 (alkaen 20.9-6.12)

-Viikonlopputyöpaja 28-30.10.2022 Hartola

HINTA:

Elämä on meille jokaiselle lahja. Synnymme maailmaan avuttomina ja saamme kaiken hoivan lahjaksi, pystymättä antamaan mitään takaisin. Tahdon pyrkiä siirtymään kaikessa työssäni kohti lahjataloutta ja mahdollistaa vuorovaikutuskoulutuksia muillekin kuin keskiluokkaisille. Lahjatalouden ideologia on minulle tärkeä, vaikka tiedän että tähän talousjärjestelmään syntyneenä se on meille usein vaikeaa hahmottaa, liitämme rahaan niin paljon uskomuksia ja tabuja. Lahjatalouteen siirtyminen voi herättää epämukavia kysymyksiä. Minkä arvoisena pidän tätä koulutusta? Jos saisin päättää paljon minä maksaisin tästä? Mihin minulla olisi varaa? Mitä sitten kun en voi maksaa niin paljoa kuin haluaisin?

Taloudellinen eriarvoisuus on rakenteellinen, talousjärjestelmämme luoma asia, ei yksilön syy tai ansio. 

 

Voit siis joko miettiä itse sopivan summan, mihin kykenet, j a m ink ä   mak s at   i lo ll a . Ilmottautumisen yhteydessä peritään 100€ varausmaksu, mitä ei palauteta j os  it s e  pe ru t  ku r ss ille  tulo n. Jos tämänkin maksaminen tuottaa sinulle vaikeuksia ja todella tahtoisit kurssille, ota yhteyttä. Varausmaksun lisäksi loput kurssimaksusta maksetaan kurssin lopulla ja pyyntöni siihen liittyen on seuraava:

Maksa pienempi summa jommastakummasta

a)joko sen minkä maksat ILOLLA

b)sen mihin pystyt

 

Esimerkkihintoja: (ilman varausmaksua)

150€ (stipendihinta)

250€ (pienituloisille, työttömille tms. hinta)

350€ (kestävä hinta, joka mahdollistaa työntekoni pidemmällä tähtäimellä)

450€---> (tuet muiden osallistumista)

Laskun voi maksaa myös erissä. Jos olet keskiluokkainen tai erittäin hyvin toimeentuleva, toivoisin että harkitsisit isomman summan maksamista, näin voit tukea vähävaraisempia pääsemään mukaan ja voit olla osaltasi purkamassa yhteiskuntamme rakennettua eriarvoisuutta. Toivon kuitenkin että valitset summan, minkä maksat ilolla. Jos taas olet pienituloinen, työtön, yksinhuoltaja tms ja pelkkä varausmaksu tuntuu isolta ja pienimmänkin summan maksaminen vaikealta, ota silti rohkeasti yhteyttä. Vähävaraisuus ei ole este osallistumiselle.

ILMOITTAUTUMISET JA KYSELYT:

kaisakaarmemaa@gmail.com

LISÄTIETOA:

Lisätietoa lahjataloudesta: http://gift-economy.com

Lisätietoa NVC:stä: https://www.cnvc.org sekä https://savannaconnexions.fi

Lisätietoa Arnina Kashtanin kompassi koulutuksesta: https://meitarim.co.il/english/